• Info
  • Miljö
  • FAQ
  • Kontakt

Information

Denna webbutik drivs av Master Design Sverige AB i samarbete med Stockholms universitet.


Vi på Master Design är stolta och glada över det förnyade avtal vi fått från Stockholms universitet – denna webbshop är en del av avtalet. I webbutiken hittar du bassortimentet av SU profilerade produkter, framtagna i samarbete med Samverkan och tidigare SU-butiken.

Sortimentet kommer att hållas levande och varieras efter hand – detta innebär att vissa produkter kan bytas ut till förmån för andra nyheter. Hållbarhet står i fokus för alla nya produkter.

Master Design ansvarar för administration samt distribution av produkterna, vilket innebär att betalning sker till Master Design.

Frakt och leverans
 Alla leveranser skickas med vår partner DHL(inom Stockholm) till din angivna adress. Vi levererar endast inom Sverige.

Övrigt
Allmäna villkor och leveransvillkor enligt gemensamt avtal. Vi reserverar oss för eventuella skrivfel och ändringar av tekniska data som är utanför vår kontroll.

 

 

Priser
Samtliga priser är angivna inkl. moms. Enligt svensk lag tillkommer mervärdesskatt på samtliga varor om inget annat anges. Totalpris för din beställning summeras i kassan, inklusive eventuella avgifter för frakt och betalning, samt moms.

Leveranstider
Leveranstid för lagervaror är 2–3 arbetsdagar beroende på destination (inom Sverige).

Betalning
Efter att order har levererats sker betalning via säker kortbetalning.

Ej uthämtade paket
För leveranser som inte kan levereras på grund av att mottagare inte är anträffbar, inte på plats eller inte hämtar ut sin beställning, förbehåller sig Master Design rätten att debitera för vår fraktavgift samt fraktbolagets returfrakt till oss.

Retur
Vid retur av en vara, kontakta Master Design inom 8 dagar från leveransdagen för instruktioner ([email protected]). Returfrakt betalas av beställaren. Retur av smutsig och/eller använd vara accepteras inte.

Reklamation
Om du av någon anledning vill reklamera en vara, kontakta Master Design inom 8 dagar från leveransdagen för instruktioner ([email protected]). Efter kontakt kommer du få fraktsedlar för att returnera din reklamerade vara åter till oss för inspektion.

Leveranskontroll
När din order levereras kontrollera alltid att alla kollin är levererade och att förpackningen inte är skadad. Om en vara har skadats under transporten skall reklamation göras.

Force majeure
Vi reserverar oss för omständigheter utanför vår kontroll som exempelvis strejk, it-haveri eller väderförhållanden.

Integritetspolicy
Här kan du läsa om vår integritetspolicy:
http://www.masterdesign.se/om-oss/integritetspolicy/

Behandling av personuppgifter
Inom ramen för tillhandahållandet av webshopen behandlar Master Design personuppgifter primärt för ändamålen att (i) hantera och administrera användarkonton, (ii) administrera beställningar (vilket inkluderar kommunikation inom ramen för beställningar som görs), (iii) framställande av rapporter (som tillhandahålls kunder som beställt detta), (iv) administration av våra IT-system (t.ex. loggning, service etc.), (v) fullgörande av rättsliga skyldigheter (t.ex. bokföringsskyldighet enligt bokföringslagen) samt (vi) göra gällande, fastställa eller göra gällande rättsliga krav.

De uppgifter som används för dessa ändamål är användarkontouppgifter (e-postadress, lösenord, namn, adress och orderhistorik). Inom ramen för administrationen av beställningen behandlas, utöver ovannämnda uppgifter, de uppgifter som behövs för faktureringen, t.ex. namn på referensperson, telefonnummer och fakturamottagare (om fysisk person). Samtliga uppgifter som behandlas är nödvändiga för att Master Design ska kunna fullgöra de ändamål som anges ovan och inga personuppgifter sparas under en längre period än vad som är nödvändigt med hänsyn till ändamålen med behandlingen.

Master Design behandlar inte uppgifter rörande t.ex. användarkontoinnehavare för att kunna skicka marknadsföring eller andra kommersiella meddelanden, utan uppgifterna behandlas enkom för att Master Design ska kunna tillhandahålla sina produkter och tjänster.

Master Design behandlar personuppgifter med iakttagande av gällande regler rörande behandling av personuppgifter, primärt GDPR. Vidare arbetar Master Design löpande för att förbättra sina rutiner och processer för att möjliggöra för och säkerställa att registrerade individer kan tillvarata sina rättigheter och för att säkerställa att personuppgifter inte behandlas på ett sätt som exponerar uppgifterna och/eller de registrerade för särskilda integritetsrisker. All behandling av personuppgifter hos Master Design är föremål för lämpliga tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder, vilka utvärderas löpande.

Övrigt
Vi reserverar oss för eventuella skrivfel och ändringar av tekniska data som är utanför vår kontroll. Priser kan när som helst ändras utan avisering. Tänk på att färgavvikelser kan förekomma gällande bilder på material, färger, tyger mm.

För mer information läs våra allmänna villkor som du hittar här. Länk: http://www.masterdesign.se/om-oss/allmanna-villkor/

Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.