• Information
  • Frågor & Svar
  • Köpvillkor
  • Kontakt

Köpvillkor

Frakter
Vi använder normalt DHL för frakter.
Fri frakt för köp över 625 kr (inkl.moms).
Vid köp under 625 kr (inkl.moms) debiteras frakt med 122,50 kr (inkl. moms) .

Leverans

Beställda varor levereras i samarbete med DHL. Alla paket hämtas ut på DHL: s aviserade uthämtningsplats, om inget annat anges. Leveranstid 3 – 4 dagar.

Priser
Alla priser i webshopen är exklusive moms. Priser inklusive moms redovisas inom parentes.

Betalning
Vid privatköp (köp av privatpersoner) så är endast kortbetalning möjligt.
Transaktioner för kortbetalning genomförs via PayEx tekniska lösning.

Retur
Vid retur av en vara, kontakta Master Design på 08 744 13 30 för instruktioner eller skicka e-post till dice@masterdesign.se. Returfrakt betalas av beställaren.

Reklamation
Om du av någon anledning vill reklamera en vara så kontakta Master Design på 08 744 13 30 för instruktioner eller skicka e-post till dice@masterdesign.se. Vid reklamation av en vara får du en fraktsedel av oss för att skicka tillbaka varan.

Ångerrätten
Vid köp av varor har du som konsument på sätt som lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler närmare anger, i vissa fall rätt att frånträda ett köp (ångerrätt). Detta innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att till Master Design lämna eller sända ett meddelande om detta inom 14 dagar från den dag du tog emot den beställda varan (ångerfristen).

Vill du använda dig av ångerrätten ska du som kund kontakta Master Design, företrädesvis via e-post till dice@masterdesign.se.

Vid utövandet av ångerrätten ska varan återsändas till Master Design inom 14 dagar från att meddelande om utövandet av ångerrätten lämnades till Master Design.

Det belopp som du betalat för varan inklusive ursprunglig fraktkostnad återbetalas senast inom 14 dagar ifrån mottagandet av ditt meddelande om utövande av ångerrätten, förutsatt att Master Design inom denna tid fått varan i retur, eller ett kvitto på att varan sänts tillbaka. Återbetalning kan komma att göras på annat sätt än på det sätt som betalningen erlades.

Uppdaterar…
  • Du har inga produkter i varukorgen.